Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Verzekering

Verzekeren moet, maar welke dekking heeft u en is de premie aantrekkelijk geprijsd? Wij leveren sportieve, uiterst veilige en betrouwbare auto’s, waaraan u beslist jarenlang rijplezier kunt beleven. De zorg voor uw veiligheid en kostenbesparing houdt echter niet op nadat u uw autosleutel heeft ontvangen. Daarom bieden wij verschillende verzekeringspakketten aan.

Honda & Insurance

Wij bieden u verschillende soorten verzekeringen voor Honda. Bij de ontwikkeling van deze exclusieve casco merk-verzekering hebben wij naar de beste voorwaarden gezocht, het meest complete pakket, voor een zeer aantrekkelijke premie. Uitgangspunt is dat u, bij onverhoopte calamiteiten, mobiel blijft en beschermd bent tegen alle ongemakken. Lees meer over de diensten die wij leveren met Honda & Insurance.

Lees meer

U kunt ook een verzekering afsluiten bij de erkende specialist. U heeft dan keuze uit drie verschillende dekkingen:

WA-verzekering

Een WA-verzekering is een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Bij een oudere auto kan u het beste gaan voor een WA-verzekering. U bent dan verzekerd tegen schade die u bij een ander persoon of voertuig hebt aangericht. Het geeft u de minste dekking van de drie maar is wel verplicht als u in het bezit bent van een auto.

WA + Beperkt Casco verzekering

Naast de dekking die u krijgt van de standaard WA-verzekering, bent u met de aanvullende Beperkt Casco verzekering ook gedekt tegen schade die u oploopt zonder dat iemand anders hiervoor aansprakelijk gesteld kan worden. Hier kan u bijvoorbeeld denken aan schade als gevolg van een diefstal, een brand of extreme weersomstandigheden zoals storm.

Allrisk verzekering

Bij een auto die jonger is dan 5 jaar wordt er aangeraden om te kiezen voor een Allrisk verzekering. Hier wordt de schade gedekt die u bij andere hebt aangericht, maar ook de schade aan uw eigen auto wordt hierbij vergoedt. Ook bent u dan verzekerd tegen bijvoorbeeld vandalisme of diefstal. Bij een specialist heeft u ook te maken met een nieuwwaarde regeling, direct vervangend vervoer en geen eigen risico.