Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De beste service voor uw auto

Ongeacht of uw auto nog vrij nieuw is of al wat ouder, u moet altijd op uw auto kunnen rekenen. Als ervaren servicebedrijf doen wij er alles aan om uw auto in een goede conditie te houden. Met een goed en tijdig onderhoud voorkomt u namelijk vervelende reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Wij helpen u daarom graag en u kunt rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Bij ons staat de deur zes dagen per week open, van 8 tot 5 uur. Klanten kunnen rustig langskomen voor bijvoorbeeld het vervangen van een lampje. En vraagt een reparatie om meer tijd? Dan is er doorgaans wel een gratis vervangende auto te regelen.

Banden

Zeker in het geval van banden hebben we te maken met concurrentie. Soms is het lastig om prijzen met elkaar te vergelijken. Een bandenspecialist rekent de kale prijs van een band terwijl bij ons de banden ook gemonteerd en uitgebalanceerd worden.

Meer over banden

Onderhoudsbeurten

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud en autoservice voor elke auto en van ieder merk. Wilt u weten welk type onderhoudsbeurt u nodig heeft en hoeveel dit gaat kosten? Hier vindt u precies wat er gedaan wordt bij een elk type onderhoudsbeurt. 

Meer over onderhoudsbeurten