Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De Nieuwe Twingo

Verleid je met nog meer karakter.

De Twingo E-Tech electric is jouw ultieme stadsauto

De Twingo E-Tech electric blijft trouw aan het opvallende en personaliseerbare design dat hem zo populair heeft gemaakt. En hij is er nu als volledig elektrische versie. Manoeuvreer soepel en stijlvol door het stadsverkeer in jouw Twingo E-Tech electric.

De Twingo E-Tech electric is het stadsverkeer de baas

Vind je rijden in de stad lastig? De Twingo E-Tech electric is het stadsverkeer volledig de baas. De Twingo E-Tech electric beschikt over een vermogen van 60 kW* (82 pk) en een koppel van 160 Nm*, en dat alles in een compact formaat met de beste draaicirkel van zijn klasse. Hij combineert de wendbaarheid en besturing van een stadsauto met de felheid van een elektrische motor.

Proefrit aanvragen

Autobedrijf Van Roon - Roocar een begrip in Krimpenerwaard sinds 1972.

Actief sinds 1972 en officieel dealer van Nissan, Honda, Renault-Dacia. Van Roon - Roocar is een expert in zijn vak. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, maak een afspraak om een proefrit te maken in een van onze auto's. Of kom langs voor een offerte of om onze nieuwe voorraad te bekijken. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto voor uw behoeften.

Maak een afspraak