Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De nieuwe Renault Austral

De volledig nieuwe SUV van Renault.

De opvolger van de Renault Kadjar.

Een hybride elektrische SUV met meer ruimte, moderner interieur en lager brandstofverbruik dan de Kadjar. Hij is atletisch en wordt gekenmerkt door de allerlaatste technologische snufjes in combinatie met een hoge mate van comfort.

Ontdek de nieuwe Renault Austral

De Austral is een volledig nieuwe, ambitieuze SUV van Renault. Hij is atletisch, sensueel en wordt gekenmerkt door de allerlaatste technologische snufjes in combinatie met een hoge mate van comfort.

Het interieur van de Renault Austral is luxe en elegant, voorzien van hoogwaardige materialen, zoals hout en leder. Er is veel opbergruimte in het interieur aanwezig en u geniet altijd van de beste audio-ervaring door de aanwezigheid van het Arkami geluidssysteem.

Proefrit aanvragen

Autobedrijf Van Roon - Roocar een begrip in Krimpenerwaard sinds 1972.

Actief sinds 1972 en officieel dealer van Nissan, Honda, Renault-Dacia. Van Roon - Roocar is een expert in zijn vak. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, maak een afspraak om een proefrit te maken in een van onze auto's. Of kom langs voor een offerte of om onze nieuwe voorraad te bekijken. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto voor uw behoeften.

Maak een afspraak