Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nissan Qashqai

De nieuwe Qashqai is nergens mee te vergelijken.

Indrukwekkende evolutie

In 2007 vond Nissan de crossover uit met de QASHQAI, compact als een hatchback en daarnaast functioneel als een SUV. En nu is de Nissan QASHQAI volledig vernieuwd. Ondanks zijn stoere uiterlijk, heldere ledverlichting, indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen en aerodynamische lijnen oogt deze crossover toch compact. Hiermee introduceert Nissan een nieuwe visie op de Nissan QASHQAI.

Ook zijn praktische kant is aantrekkelijk

U valt misschien wel voor het premium leder of voor de bestuurdersstoel en passagiersstoel met massagefunctie. De zeer grotere laadruimte met verschillende indelingsmogelijkheden zullen u zeker verrassen. Als u ontdekt hoe ruim het interieur is, dan wilt u niet meer terug.

Autobedrijf Van Roon - Roocar een begrip in Krimpenerwaard sinds 1972.

Actief sinds 1972 en officieel dealer van Nissan, Honda, Renault-Dacia. Van Roon - Roocar is een expert in zijn vak. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, maak een afspraak om een proefrit te maken in een van onze auto's. Of kom langs voor een offerte of om onze nieuwe voorraad te bekijken. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto voor uw behoeften.

Maak een afspraak