Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Honda Civic

Een sportieve, zelfopladende, volledig hybride hatchback

De gloednieuwe Civic e:HEV Hybrid

We nodigen u uit op de voorstelling van de gloednieuwe Honda Civic e:HEV. De Civic viert zijn 50ste verjaardag en in deze speciale on-demand aflevering bespreken we zijn prestaties, zijn design en zijn roemrijke geschiedenis. Enkele bijzondere gasten uit verschillende Europese landen zullen een proefrit maken met de auto.

Voel u veilig in uw Civic met Honda SENSING

Honda SENSING werd ontworpen om u en uw passagiers te beschermen en is een suite met intelligente veiligheidsfuncties die u waarschuwen voor de gevaren die u uit het oog zou kunnen verliezen. De nieuwe Honda Civic is uitgerust met enkele van de meest recente extra's, zoals een assistentiesysteem voor verkeersopstoppingen.

Proefrit aanvragen

Autobedrijf Van Roon - Roocar een begrip in Krimpenerwaard sinds 1972.

Actief sinds 1972 en officieel dealer van Nissan, Honda, Renault-Dacia. Van Roon - Roocar is een expert in zijn vak. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, maak een afspraak om een proefrit te maken in een van onze auto's. Of kom langs voor een offerte of om onze nieuwe voorraad te bekijken. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto voor uw behoeften.

Maak een afspraak