Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Honda Civic e:HEV

De Honda e:HEV technologie garandeert volledig hybride prestaties en een dynamische rijervaring.

De gloednieuwe Civic e:HEV

Het is zover: de nieuwe Honda Civic e:HEV hybrid staat bij ons in de showroom! We stellen hem graag aan u voor: met zijn vele innovatieve technologieën en sportieve uiterlijk zal hij voldoen aan uw verwachtingen.

Het aerodynamische en elegante design van de Civic e:HEV geeft een goed beeld van het comfort en de ruimte die hij u biedt. Ook de geavanceerde zelf opladende e:HEV full hybride technologie van Honda maakt indruk. Deze verfijnde aandrijving zorgt voor optimale efficiëntie, lage uitstoot en dynamische prestaties, mede dankzij de elektromotor die op elk moment maximaal vermogen paraat heeft.

De volledig hybride ervaring

Met Honda's e:HEV volledig hybride technologie kunt u volledig elektrisch en dus stil rijden met een maximaal koppel van 315 Nm. HIj moet nooit worden aangesloten op het net. De volledig hybride aandrijflijn heeft immers geen netstroom nodig en vangt energie op die verloren gaat tijdens het remmen, om de hybride batterij te voeden.

Proefrit aanvragen

Autobedrijf Van Roon - Roocar een begrip in Krimpenerwaard sinds 1972.

Actief sinds 1972 en officieel dealer van Nissan, Honda, Renault-Dacia. Van Roon - Roocar is een expert in zijn vak. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, maak een afspraak om een proefrit te maken in een van onze auto's. Of kom langs voor een offerte of om onze nieuwe voorraad te bekijken. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto voor uw behoeften.

Maak een afspraak